Yritysjooga

VIRKISTYSPÄIVÄ tai RENTOUTTAVAA OHJELMAA KOKOUSPÄIVÄÄN

Miltä kuulostaa vaihteeksi rento kokouspäivä puuduttavan kokoustilan sijaan?
Oletteko miettineet hyvinvointipäivää, joka vaikuttaa työntekijöiden jaksamiseen pidemmän aikaa?
Haluatteko tilata yksityisen joogatunnin?

Yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että shaktajoogassa voi saavuttaa hyötyjä nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös kertoneet, että shaktajoogaa on helppo harjoittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Shaktajoogan avulla saavutettu stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti antaa arvokkaan hetken poissa suorittamisesta ja kiireestä.  Voit tilata meiltä joogatunnin yritysporukalle minä viikonpäivänä tahansa. Kysy lisää!

Myös Shaktan tarjoamat virkistys- ja kokouspäivät tarjoavat rauhalliset ja miellyttävät tilat sekä uudenlaisen lähestymistavan kokouspäivään. Ryhmän koko voi vaihdella 4-12 hengen välillä. Voitte kokoustaa istuen tuoleilla, lattiatyynyillä ja patjoilla. Tilastamme löytyy osittainen kokoustekniikka. Räätälöimme aina kunkin hyvinvointipäivän asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme halutessanne lisätä pakettiin myös maistuvat tarjoilut.

Voitte hankkia meiltä myös joogakortteja työntekijöillenne. Kortin hinta 15 euroa/kpl ja sen voi käyttää mille tahansa ajanvarauskalenteristamme löytyvälle joogatunnille. Minimi tilausmäärä 10kpl.

Yksityistunnit

Haluatteko kokeilla Shaktajoogaa tutussa porukassa? Oletteko etsineet uutta harrastusta ryhmällenne?

Voitte tilata meiltä yksityisen joogatunnin. Yksityistunti voidaan järjestää kertaluontoisena tai voimme varata teille esimerkiksi kolmen kerran sarjan. Säännöllisillä joogatunneilla harjoituksen hyödyt näkyvät parhaiten. Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti viikossa palauttaa kehon tasapainon ja sen itseään korjaavien mekanismien toiminnan. Shaktajoogan avulla saatte arvokkaan hetken poissa suorittamisesta ja kiireestä.  Joogaharjoitus sopii kaikenikäisille. Räätälöimme joogaharjoitukset aina kunkin ryhmän toiveiden mukaan. 

juhlat

Syntymäpäiväjuhlat tai polttarit tiedossa?

Shaktan tarjoaman juhlapaketin avulla vietätte unohtumattoman päivän. Voitte viettää tiloissamme syntymäpäivät, polttarit, eläkejuhlat tai mitkä tahansa muut juhlimisen aiheet. Mikä onkaan parempi tapa nauttia juhlasta kuin kehoa ja mieltä rentouttava joogaharjoitus rakkaiden ihmisten keskellä?

Räätälöimme päivän aina kunkin ryhmän tarpeiden mukaan. Hoidamme halutessanne myös juhlatarjoilut. Ryhmän koko voi vaihdella 4-12 hengen välillä. Kysy lisää!

Pyydä tarjous