Yritysjooga

RENTOUTTAVAA OHJELMAA KOKOUSPÄIVÄÄN

Miltä kuulostaa rento kokouspäivä?
Oletteko miettineet hyvinvointipäivää, joka vaikuttaa työntekijöiden jaksamiseen?
Haluatteko tilata yksityisen joogatunnin?

Asiakkaamme ovat kertoneet, että shaktajoogaa on helppo harjoittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Shaktajoogan avulla saavutettu stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti antaa arvokkaan hetken poissa suorittamisesta ja kiireestä.  

Voit tilata meiltä joogatunnin yritysporukalle minä viikonpäivänä tahansa.

Virkistyspäivät tarjoavat rauhalliset ja miellyttävät tilat kokouspäivään. Ryhmän koko max. 12hlö. Voitte joogan ja hyvinvointiluennon lisäksi kokoustaa ja lounastaa tiloissamme. Räätälöimme aina kunkin hyvinvointipäivän asiakkaan toiveiden mukaan.

Voitte hankkia meiltä yksittäisiä joogakortteja työntekijöillenne. Kortin hinta 15 euroa/kpl ja sen voi käyttää mille tahansa joogatunnille. Minimi tilausmäärä 10kpl/kerta.

Yksityistunnit

Haluatteko kokeilla Shaktajoogaa tutussa porukassa? Oletteko etsineet uutta harrastusta ryhmällenne?

Voitte tilata meiltä yksityisen joogatunnin. Yksityistunti voidaan järjestää kertaluontoisena tai voimme varata teille esimerkiksi kolmen kerran sarjan. Säännöllisillä joogatunneilla harjoituksen hyödyt näkyvät parhaiten. Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti viikossa palauttaa kehon tasapainon ja sen itseään korjaavien mekanismien toiminnan. Shaktajoogan avulla saatte arvokkaan hetken poissa suorittamisesta ja kiireestä.  Joogaharjoitus sopii kaikenikäisille. Räätälöimme joogaharjoitukset aina kunkin ryhmän toiveiden mukaan. 

juhlat

Syntymäpäiväjuhlat tai polttarit tiedossa?

Shaktan tarjoaman juhlapaketin avulla vietätte unohtumattoman päivän. Voitte viettää tiloissamme syntymäpäivät, polttarit, eläkejuhlat tai mitkä tahansa muut juhlimisen aiheet. Mikä onkaan parempi tapa nauttia juhlasta kuin kehoa ja mieltä rentouttava joogaharjoitus rakkaiden ihmisten keskellä?

Räätälöimme päivän aina kunkin ryhmän tarpeiden mukaan. Hoidamme halutessanne myös juhlatarjoilut. Ryhmän koko voi vaihdella 4-12 hengen välillä. Kysy lisää!

Pyydä tarjous