SUORITUSVAPAA KOKOUSPÄIVÄ?

UUDENLAINEN LÄHESTYMISTAPA KOKOUKSELLE AVAA KEHON JA MIELEN.

Miltä kuulostaa rento palaveripäivä? Oletteko miettineet tiimipäivää, joka vaikuttaa työntekijöiden jaksamiseen pitkällä tähtäimellä?

Suoritusvapaa jooga sopii jokaiselle, sillä harjoituksen voi aina rakentaa itselleen juuri sopivaksi. Joogatunnilla pääroolissa ovat rentoutukseen perustuva liike ja hengitys, joiden avulla elimistöä ohjataan lempeästi. Shaktajoogan avulla saavutettu stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.

Yksityistilaisuus voidaan rakentaa vaihtoehtoisin sisällöin:

  • rentouttava joogaharjoitus
  • hyvinvointiluento
  • workshop

Käytössänne on rauhalliset kokoustilat. Räätälöimme jokaisen tilaisuuden toiveiden mukaan (ryhmän koko max. 12hlö). Lisätilauksesta myös aamiainen, lounas tai päivällinen.

Voitte hankkia meiltä myös yksittäisiä joogakortteja työntekijöillenne. Kortin hinta 18€/kpl ja sen voi käyttää mille tahansa joogatunnille. Minimi tilausmäärä 10kpl/kerta.

Yksityistunnit

Haluatteko kokeilla joogaa tutussa porukassa? Oletteko etsineet uutta harrastusta ryhmällenne?

Yksityistunti voidaan järjestää kertaluontoisena tai voimme varata esimerkiksi kolmen kerran sarjan. Säännöllisillä joogatunneilla harjoituksen hyödyt saavutetaan parhaiten. Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti viikossa palauttaa kehon ja mielen tasapainon ja saa elimistön itseään säätelevät mekanismit toimimaan optimaalisesti. 

Shaktajoogaharjoitus sopii kaikille ja kaikenikäisille. Räätälöimme joogaharjoitukset aina ryhmän toiveiden mukaan. 

ELÄMYSLAHJAT

MITEN OLISI AINEETON LAHJA, JOSTA JOKAINEN OSALLISTUJA VOISI NAUTTIA?

Elämyspaketti voidaan rakentaa vaihtoehtoisin sisällöin:

  • ayurvedisen paineluhieronnan workshop
  • hyvinvointiluento & jooga
Käytössänne on halutessanne tilat koko juhlan ajan. Räätälöimme jokaisen tilaisuuden toiveiden mukaan (ryhmän koko max. 12hlö). Lisätilauksesta myös maittavat juhlatarjoilut.

Pyydä tarjous