SUORITUSVAPAA KOKOUSPÄIVÄ?

UUDENLAINEN LÄHESTYMISTAPA KOKOUKSELLE AVAA KEHON JA MIELEN.

Miltä kuulostaa rento palaveripäivä? Oletteko miettineet tiimipäivää, joka vaikuttaa työntekijöiden jaksamiseen pitkällä tähtäimellä?

Suoritusvapaa kokouspäivä poistaa turhat jännitteet ja avaa mielen uusille ideoille. Joogatunnilla pääroolissa ovat rentoutukseen perustuva liike ja hengitys, joiden avulla elimistöä ohjataan lempeästi. Shaktajoogan avulla saavutettu stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.

Kokonaisvaltainen TYHY-päivä voidaan rakentaa esimerkiksi:

  • hyvinvointiluento & rentouttava joogaharjoitus
  • rauhallinen tila omalle kokoukselle
  • lisätilauksesta aamiainen, lounas tai päivällinen
  • lisätilauksesta ayurvedisen hieronnan workshop (3h)/ mahdollista järjestää myös erikseen tilattuna.

Räätälöimme jokaisen tilaisuuden toiveiden mukaan (ryhmän koko max. 12hlö). 

Yksityistunnit

Haluatteko kokeilla joogaa tutussa porukassa?

Yksityistunti voidaan järjestää kertaluontoisena ”lajikokeiluna” meidän tiloissamme tai teillä.
Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti viikossa palauttaa kehon ja mielen tasapainon ja saa elimistön itseään säätelevät mekanismit toimimaan optimaalisesti.
Yksityisen joogatunnin kesto on 75 minuuttia, sisältäen lyhyen alustuksen autenttisen joogan hyödyistä ja tasapainoittavan joogaharjoituksen. 

Suoritusvapaa jooga sopii jokaiselle, sillä harjoituksen voi aina rakentaa itselleen juuri sopivaksi. Joogatunnilla pääroolissa ovat rentoutukseen perustuva liike ja hengitys, joiden avulla elimistöä ohjataan lempeästi. Shaktajoogan avulla saavutettu stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.
Räätälöimme joogaharjoitukset aina ryhmän toiveiden mukaan.
Lue blogi yksityistunneista yrityksessä! 

Voitte hankkia meiltä myös yksittäisiä joogakortteja työntekijöillenne. Kortin hinta 18€/kpl ja sen voi käyttää mille tahansa joogatunnille. Minimi tilausmäärä 10kpl/kerta.

ARKIRETRIITTI LUONNON ÄÄRELLÄ

AJATUSHAUTOMO UUSILLE IDEOILLE

 Joogaa, saunaa, uintia, palautumista ja hyvinvointia kokouksen lomassa.

Shakta Turku tarjoaa kokonaisvaltaisia arkiretriittejä yrityksille ja ryhmille. Pääroolissa ovat luonto, metsä, meri, jooga ja sauna. Tarjoamme retriittejä 1 päivän tai 2 päivän (yöpyminen) mittaisena. Oppikaa irtipäästämisen taito!

Meillä Shaktalla on pitkä kokemus retriittien järjestämisestä.
Olemme huomanneet, että parhaimmat lähtökohdat onnistuneelle palautumiselle ovat luonto, sauna, autenttinen jooga ja loppuun asti mietitty, rauhallinen ohjelma.
Meille tärkeintä on mahdollistaa osallistujille mahdollisimman luonnollinen ja palauttava ilmapiiri, jossa irti päästämisen kautta mieli avautuu.
Tilaa tulee irti päästämiselle tai kenties – uusille ideoille!

Sopivaksi retriittipaikaksi on vakiintunut Turun seudulla Rymättylän saaristo. Arkiretriitti on mahdollista järjestää myös muualla.

Pyydä tarjous