Joogaelämys omalle porukalle 3-12 hlö 75min.

159 

Haluatteko kokeilla shaktajoogaa tutussa porukassa? Etsittekö uutta harrastusta ryhmällenne? Haluatteko hankkia rentouttavan ja aineettoman lahjan omalle porukalle?

Yksityinen joogatunti sopii kaikille ryhmille, jotka kaipaavat yhteistä tekemistä, rentouttavaa hetkeä ja suoritusvapautta arjen keskelle.
Joogaharjoitus häätää stressin elimistöstä, auttaa lihasjumeihin ja kipuihin. Suoritusvapaa joogamuoto ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan, vaan harjoituksen voi aina rakentaa itselleen juuri sopivaksi. Shaktajooga tarjoaa paljon välineitä hyvinvoinnin ylläpitämiseen esimerkiksi aktiiviurheilijoille ja toimisto- tai fyysistä työtä tekeville.

Yksityistunti voidaan järjestää kertaluontoisena tai voimme varata teille esimerkiksi kolmen kerran sarjan. Säännöllisillä joogatunneilla harjoituksen hyödyt näkyvät parhaiten, mutta yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti palauttaa kehon ja mielen tasapainon.

Shaktajoogan avulla saatte arvokkaan hetken poissa melusta ja kiireestä. Räätälöimme joogaharjoitukset aina kunkin ryhmän toiveiden mukaan.

Yksityisen ryhmätunnin osallistujamäärä voi vaihdella 3-12 hengen välillä.
Ota yhteyttä osoitteeseen turku@shakta.fi ja kysy lisää!

Ostaessasi verkkokaupastamme joogatunnin, saat ostoksesta sähköpostivahvistuksen, jota näyttämällä voit lunastaa sen koulultamme. Joogatunti on lunastettavissa yhden vuoden (1v) ostopäivästä.