Ayurvedinen kävelyhieronta (50min.)

49 

Tämä loistava, kehoa hellivä hoito on loistava lahja itselle tai ystävälle!

Ayurvedinen kävelyhieronta eroaa meille länsimaisille tutummista hierontamuodoista, sillä siinä emme keskity lihaksiin lainkaan. Keho käydään läpi jalkojen avulla painamalla ja vaikutukset saadaan paljon syvemmälle stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli kehon imunestekiertoa. Tällöin kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

Ayurvedinen kävelyhieronta on erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Mutta vaikka et haluaisi tulla joogatunnille, hieronta tuo luoksesi erinomaiset joogan hyödyt. Kävelyhieronnan lahjakortti on oiva lahja myös sellaiselle ihmiselle, joka haluaa välttää joogamattoja.

Hanki shaktahieronnan ammattilaisilta kehoa hellivä hoito. Kesto 50min.

Ostaessasi verkkokaupastamme hieronnan, saat ostoksesta sähköpostivahvistuksen, jota näyttämällä voit varata hieronnan. Varaa hieronta koulultamme tai ota yhteyttä nettisivujemme kautta. Hieronta on lunastettavissa yhden vuoden (1v) ostopäivästä.