Talviauringon joogaretriitti 16.-18.4.2021

Shakta Joogakoulu Turku | Kunstenniemen leirikeskus, Rymättylä

Sain viikonlopulta enemmän kuin uskalsin odottaa. Lähden täältä mieli ja keho yhdessä, rentona kokonaisuutena.

-Nuuksion kesäretriitti 2020-

RETRIITTI ON TÄYNNÄ. KYSELE PERUUTUSPAIKKOJA.

Shaktan talvijoogaretriitti järjestetään Kunstenniemen leirikeskuksessa, joka sijaitsee luonnonkauniilla tammimetsäalueella Naantalin Rymättylässä, joka puolelta meren ympäröimänä. Retriitillä pääsemme lähelle luontoa ja saamme nauttia kevään alkamisesta joogan, saunomisen, kävelyhieronnan ja ulkoilun parissa. Teemme viikonlopun aikana useita joogaharjoituksia ja iltaisin hiljennymme takkatulen äärelle satsangin merkeissä. Iltaisin ja aamuisin lämmitämme rantasaunan.

Majapaikkamme Kunstenpää sijaitsee rauhallisella kallioisella niemellä, josta avautuu upeat maisemat Saaristomerelle. Lähde suoritusvapaalle joogaretriitille, jossa vain metsä ja meri ovat naapureitamme – voit nautiskella retriitin rauhasta täysin ilman häiriöitä.

Kunstenpään suuresta mökistä löytyvät kaikki mukavuudet. Tilava sali joogaamista, ruokailuja ja satsangeja varten, keittiö, astiat ja ruoanlaittovälineet. Kaksi erillistä wc:tä ja suihkutilaa. Majoitumme 3-4 hengen tilavissa huoneissa.

Mitä hintaan kuuluu?
Kahden yön majoitus 3-4 hengen huoneessa, neljä lämmintä kasvisateriaa + aamupalat sekä tulsitee ja kahvi. Ayurvedisen kävelyhieronnan työpaja, joogaharjoitukset, rantasauna, luontoretki ja satsangit.
Maittava kasvisruoka toimitetaan yhteistyökumppaniltamme Turun KASVIS-ravintolalta.

Mikä on ayurvedinen kävelyhieronta?
Ayurvedinen kävelyhieronta on taito, joka on hieno osata. Se on kehoa hellivä, tehokas hierontamuoto, jossa ei käsitellä lainkaan lihaksia, vaan vaikutus menee syvemmälle kehon lymfaattiseen järjestelmään. Kävelyhieronta lievittää kipuja ja se on myös loistava keino valmistautua joogaharjoitukseen. Retriitillä opit tämän taidon ja voit jatkaa sen harjoittamista omin päin.

Mitä mukaan?
Muistiinpanovälineet
Joogamatto
Iso huivi (hierontaa varten)
Pyyhe ja uimapuku
Lakanat
Rennot, mukavat ja sään mukaiset vaatteet
Omia välipaloja halutessasi

Retriitin ohjaavat Turun Shakta Joogakoulun opettajat Kaisa, Aulikki ja Taina.

Retriitin ajankohta: Perjantai 5.3. klo 17.00 – Sunnuntai 7.3. klo 14.00
Retriitin hinta: 295€

Maksuton peruutus 10.2. saakka ja tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Retriitin loppumaksun (195€) perimme jälkikäteen 15.3. mennessä.

Varaa paikkasi lunastamalla varausmaksu kaupastamme!

Retriitin alustava ohjelma

Perjantai 5.3.
Saapuminen klo 16.00-17.00
Tervetulosatsang
Joogaharjoitus
Illallinen
Satsang
Iltasauna

Lauantai 6.3.
Aamusauna
Aamiainen
Kävelyhieronnan työpaja
Joogaharjoitus
Lounas
Vapaata aikaa/ luontoretki
Joogaharjoitus
Illallinen
Satsang
Iltasauna

Sunnuntai 7.3.
Aamusauna
Aamiainen
Kävelyhieronta
Joogaharjoitus
Lounas
Kotiinlähtö noin klo 14.00

Retriitin ohjelma on täysin vapaaehtoinen. Voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta omaan tahtiin ja itseäsi kuunnellen. Tarjoamme huikeat puitteet ja irtioton arjesta traditionaalisen joogan merkeissä. Et tarvitse aiempaa kokemusta shaktajoogasta.
Tule kokemaan retriitin lumo!