Shaktahieronta & Doshat-workshop 14.-15.1.2023

Lauantai 14.1. klo 10.00-13.30 ja Sunnuntai 15.1. klo 10.00-13.30 | Shakta Joogakoulu Turku

Viikonlopun workshopissa pääset ayurvedisen hieronnan ja traditionaalisen joogan maailmaan pintaa syvemmälle. Opiskelemme lauantaina intialaiseen lääketieteeseen perustuvan, jaloilla tehtävän hieronnan, jonka teemme toisillemme molempina päivinä. Sunnuntaina perehdymme Tri Dosha -harjoituksen vaikutuksiin sekä keskustelun, että tekemisen kautta.

Doshien tasapainottamiseen pohjautuva harjoitus avaa ymmärrystäsi kokonaisesta systeemistäsi. Sekä hierontaan, että joogaharjoitukseen perehtyminen tukevat toisiaan.

Voinko osallistua ensikertalaisena?

Tarkoituksena on laajentaa ymmärrystäsi joogasta, ayurvedasta ja traditionaalisesta hieronnasta Kurssi sopii, olet sitten vasta-alkaja tai jo tottunut shaktajoogi.

Ayurvedinen paineluhieronta vaikuttaa ennen kaikkea kehon imunestekiertoon.

Mitä on ayurvedinen shaktahieronta?

Se on autenttinen hoitomuoto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisesti rentouttavan kokemuksen. Hieronta tehdään jaloilla, käyttäen apuna omaa kehon painoa ja jalanpohjaa välineenä. Hieronta tasapainottaa, ottaa huomioon kehon rakenteen ja vaikuttaa suoraan imunestekiertoomme. Hieronnan jälkeen keho on palautunut ja hermosto lepää.

Viikonlopun workshopissa saat työkalut, jotta tämän jälkeen voit tehdä hierontaa ominpäin.

Käymme läpi hieronnan merkitystä intialaisen lääketieteen pohjalta ja puhumme ymmärrettävästi sen vaikutuksista kehoon. Teemme hieronnat sekä lauantaina että sunnuntaina pareittain.

Lue aiheesta lisää täältä.

Ayurvedinen Shaktahieronta tehdään jaloilla painellen.

Miten hyödyn TriDosha -harjoituksesta?

Harjoitus tasapainottaa kehossa esiintyviä epätasapainon tiloja eli hermoston toimintaa. Harjoituksen vaikutukset on hyvä tiedostaa samalla kun opiskelet Shaktahieronnan, sillä molemmissa käsitellään kehon hienovaraista systeemiä.
Sunnuntain kurssipäivän aikana teemme kattavan harjoituksen.

TriDoshassa tärkeintä on rentous.

Miten osallistun?

Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet, rennot vaatteet, ison huivin ja joogamaton (saat maton tarvittaessa lainaan myös meiltä). Aiempaa kokemusta shaktajoogasta/hieronnasta ei tarvita.

Kurssin ohjaa pitkän linjan Shaktajoogaohjaaja Kaisa.

Hinta: 95€
(työttömät, eläkeläiset, opiskelijat, vanhempainvapaat 90€)

Lunasta paikkasi täältä.