Keskikesän joogaretriitti 11.-13.6.

11. – 13.6.2021 | Valklammen tupa, Nuuksion kansallispuisto

RETRIITTI ON TÄYNNÄ. SYKSYN RUSKARETRIITILLE ON VIELÄ TILAA 🙂

”Kuten vesi virtaa kaikissa elävissä organismeissa, niin myös perustavanlaatuinen energia soljuu kaikessa. Yhdistäen, tasapainottaen ja luoden uutta.” – Nuuksio 2020 –

Shakta Joogakoulu Turku | Valklammen tupa, Nuuksion kansallispuisto

Shaktajoogan keskikesän retriitti järjestetään keskellä kuvankaunista Nuuksion kansallispuistoa. Retriitillä pääsemme lähelle luontoa ja kosketuksiin sen aitouden kanssa niin joogan, saunomisen, järvessä uimisen, kävelyhierontojen kuin metsäretkien muodossa. Tunnet, miten olet yhtä luonnon kanssa koko viikonlopun ajan.

Yövymme Valklammen rannalla huvilassa, josta löytyvät kaikki mukavuudet. Vain metsä ja järvi ovat naapureitamme, joten voimme nautiskella retriitin ihanuudesta täysin rauhassa ilman häiriöitä. Päivittäin lämmitämme kuuluisan rantasaunan, jossa aikoinaan Urho Kekkonenkin vietti lomapäiviään.

Valklammen huvila.

Huvilassa on tilava sali joogaamista ja ruokailuja varten, keittiö, astianpesukone, astiat ja kahvin- sekä vedenkeitin, 2 kylpyhuonetta ja suihkua, 4 makuuhuonetta (yhteensä 16 makuupaikkaa).

Mitä hintaan kuuluu?
Ayurvedisen kävelyhieronnan työpaja, joogaharjoitukset, rantasauna ja satsangit. Kahden yön majoitus 4-6 hengen huoneessa, neljä lämmintä kasvisateriaa + aamupalat sekä tulsitee ja kahvi.

Mikä olisikaan miellyttävämpää kuin täydellinen irtiotto arjesta kävelyhierontojen, hermostoa tasapainottavan joogan, saunomisen, syvien keskustelujen ja suomalaisen kesäisen luonnon helmassa? Tule kokemaan retriitin lumo. Ohjelmaan osallistuminen on tietysti täysin vapaaehtoista.

Mikä on ayurvedinen kävelyhieronta?
Ayurvedinen kävelyhieronta on traditionaalinen taito, joka on hieno osata. Se on tehokas hieronta, jossa ei käsitellä lainkaan lihaksia, vaan kehon syvempiä kerroksia (lymfaattista järjestelmää). Kävelyhieronta tasapainottaa kehon toimintoja, lievittää kipuja ja se on myös loistava tapa valmistautua joogaharjoitukseen. Retriitillä opit tämän taidon ja voit jatkaa sen harjoittamista omin päin.

Mitä mukaan?
Muistiinpanovälineet
Joogamatto
Iso huivi (hierontaa varten)
Pyyhe ja uimapuku
Lakanat
Rennot, mukavat ja sään mukaiset vaatteet
Omia välipaloja halutessasi

Retriitin ohjaavat Turun Shakta Joogakoulun opettajat Taina, Aulikki ja Kaisa.

Palaute Nuuksion kesäretriitiltä 2020:
”Sain viikonlopulta enemmän kuin uskalsin odottaa. Lähden täältä mieli ja keho yhdessä, rentona kokonaisuutena. Retriitin ajatelma: Solju kuin vesi, kellu kuin lumme, kuki kuin suopursu.”

Retriitin ajankohta: Perjantai 11.6. klo 17.30 – Sunnuntai 13.6. klo 12.30
Retriitin hinta: 295€

Maksuton peruutus 31.5. saakka ja tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Retriitin loppumaksun (195€) perimme jälkikäteen 20.6. mennessä.

Varaa paikkasi lunastamalla varausmaksu kaupastamme!

Retriitin alustava ohjelma

Perjantai 11.6.
Saapuminen klo 16-17.30
Satsang
Joogaharjoitus
Illallinen
Iltasauna ja uinti

Lauantai 12.6.
Aamusauna ja uinti
Aamiainen
Kävelyhieronnan työpaja
Joogaharjoitus
Lounas
Vapaata aikaa/ metsäretki
Joogaharjoitus
Illallinen
Iltasauna ja uinti
Satsang nuotion äärellä

Sunnuntai 13.6.
Aamusauna ja uinti
Aamiainen
Kävelyhieronta
Joogaharjoitus
Lounas ja loppusatsang
Kotiinlähtö noin klo 12.30