Metsäjooga & Saunailta 18.8.

Kurjenrahkan Kansallispuisto – Rantapiha

Lähde kanssamme Kurjenrahkan kansallispuistoon palauttavalle retkelle luontoon, metsään, joogaan, saunaan ja uimaan.

Vesi soljuu metsässä, vaikka sitä ei silmillä näe. Samoin ikiaikainen energia virtaa meissä – raviten, energisoiden ja luoden uutta

Savojärvi – Kurjenrahkan Kansallispuisto

Metsä. Sauna. Jooga. Nämä ovat traditionaalisessa mielessä toistensa synonyymeja. Kaikilla näillä on hermostoa rauhoittava, kehoa ja mieltä tasapainottava vaikutus. Haluammekin tuoda tärkeät elementit yhteen ja pitää elokuisen illan keskellä kuvankaunista Kurjenrahkan kansallispuistoa.

Kokoonnumme Rantapihan aurinkoisella nurmella. Teemme ensin rauhoittavan joogaharjoituksen, jonka jälkeen nautimme pienistä herkuista Satsangin äärellä. Illan päätämme rentouttavaan saunomiseen ja uimiseen. Ehdit halutessasi käydä myös pienellä luontopolku patikalla ennen saunaa, jos haluat.

Rantapihan saunaranta ja uimapaikka.

Mikä on Satsanga?
Satsang on joogafilosofiaan perustuva keskustelupiiri, jossa voi syventyä traditionaalisen joogan tieteeseen kuunnellen ja keskustellen.

Mitä hintaan kuuluu?
Joogaharjoitus, satsang, sauna ja uinti. Tarjolla myös pieniä herkkuja ja tulsiteetä. Mahdollisuus myös luontopolku patikointiin.

Retken pitävät ohjaajat Kaisa ja Aulikki.

Mitä mukaan?
Pyyhe ja uimapuku
Joogamatto
Vesipullo

Ajankohta: Torstai 18.8. klo 17.30 – 21.00
Hinta: 30€

Varaa paikkasi kaupastamme!

Jos tarvitset kyydin Rantapihalle, ilmoita se tilausvaiheessa lisätietokenttään tai hyvissä ajoin osoitteeseen turku@shakta.fi.