Ayurvedinen hieronta

Ayurvedinen hieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi hellästi jaloilla painamalla. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan taustalla on ayurvedinen näkökulma kokonaisesta systeemistä, jossa mieli ei ole erillinen kehosta.

Hieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin. Käytännössä siddha-perinne on tamilien versio tutusta ayurvedasta, joka meillä tunnetaan usein nimellä ”intialainen lääketiede”.

Ayurvedinen hieronta eroaa meille länsimaisille tutummista hierontamuodoista, sillä siinä emme keskity lihaksiin lainkaan. Keho käydään läpi jalkojen avulla painamalla ja vaikutukset saadaan paljon syvemmälle stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli kehon imunestekiertoa. Tällöin kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Hieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

Ayurvedinen hieronta on erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Se toimii yhtenä lämmittelymuodoista ja eroaa monesta muusta hieronnasta juuri tämän takia. Hieronnalla saat joogan erinomaiset hyödyt, vaikka et osallistuisikaan joogatunnille.
Katso vapaat hieronta-ajat ajanvarausohjelmastamme ja varaa aika tai jos et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä turku@shakta.fi. Voit maksaa hieronnan etukäteen verkkokaupan kautta tai tullessasi hierontaan. 

Vinkki: Ilahduta läheistäsi hieronnan lahjakortilla!

Hinnasto

Ayurvedinen kävelyhieronta 45 min.49€
Hierontakortti 4 kertaa179€

Varaa aika, rentoudu ja nauti!

Voit ilahduttaa myös kävelyhieronnan lahjakortilla! Saat ostettua lahjakortin kaupastamme , jonka jälkeen lähetämme kortin postitse sinulle tai haluamallesi saajalle.