Ayurvedinen kävelyhieronta

Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi hellästi jaloilla painamalla. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan taustalla on ayurvedinen näkökulma kokonaisesta systeemista, jossa mieli ei ole erillinen kehosta.

Kävelyhieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin. Käytännössä siddha-perinne on tamilien versio tutusta ayurvedasta, joka meillä tunnetaan usein nimellä ”intialainen lääketiede”.

Ayurvedinen kävelyhieronta eroaa meille länsimaisille tutummista hierontamuodoista, sillä siinä emme keskity lihaksiin lainkaan. Keho käydään läpi jalkojen avulla painamalla ja vaikutukset saadaan paljon syvemmälle stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli kehon imunestekiertoa. Tällöin kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

Ayurvedinen kävelyhieronta on erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Se toimii yhtenä lämmittelymuodoista ja eroaa monesta muusta hieronnasta juuri tämän takia. Hieronnalla saat joogan erinomaiset hyödyt, vaikka et osallistuisikaan joogatunnille. Sarjakortilla voit varata itsellesi neljän kerran hieronnat hieman edullisempaan hintaan. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten sen voi käyttää myös porukalla! 
Tilaa kävelyhieronta Aulikilta tai Kaisalta suoraan koulultamme. Voit myös ostaa hieronnan verkkokaupastamme tai ottaa yhteyttä yhteystietosivujemme kautta.

Voit ilahduttaa myös kävelyhieronnan lahjakortilla!

Hinnasto

Kävelyhieronta 50 min.49€
Sarjakortti – 4 x hierontakortti159€

Varaa aika, rentoudu ja nauti!

Voit ilahduttaa myös kävelyhieronnan lahjakortilla! Saat ostettua lahjakortin kaupastamme , jonka jälkeen lähetämme kortin postitse sinulle tai haluamallesi saajalle.