Miten aloitan?

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Se vie sinut sisään autenttiseen joogasysteemiin eikä vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta. Introtunti on todellinen syväsukellus Shaktajoogan maailmaan, teemme rentouttavan joogaharjoituksen jonka jälkeen kerromme ymmärrettävästi mitä terveydellisiä vaikutuksia traditionaalisella joogalla on kehoon ja mieleen. 
Hyödynnä tarjous! Kaksi viikkoa joogaa 29€.
Voit introtunnin jälkeen osallistua kahden viikon ajan kaikille tunneillemme rajoituksetta. Introtunnin voit lunastaa verkkokaupastamme tai maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaeduilla. Tarjouksen voi käyttää yhden kerran. 
Saat introtarjouksen yhteydessä leimakortin, johon voit kerätä kuusi leimaa käymällä tunneilla kuusi kertaa kahden viikon aikana. Kun kuusi leimaa on täynnä, saat 20 euron alennuksen normaalihintaisesta 20 tai 50 leiman sarjakortista tai Rajaton -kuukausikortista. Voit lunastaa tarjouksen ostamalla kortin kuukauden sisällä introjakson päättymisestä.

Miten aloitan?
Varaa introtunti 
ajanvarauskalenteristamme ja saat sähköpostilla vahvistuksen. Ilmoittaudu tunnille viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua.

Saavu paikalle mielellään 10 minuuttia ennen, jotta ehdit rauhoittua ja vaihtaa vaatteet. Suljemme ovet 5 minuuttia ennen kuin tunti alkaa. Voit kysyä ennen tuntia ohjaajalta mahdollisesti mieltä askarruttavista asioista. Ota mukaasi rennot ja lämpimät vaatteet, jotka eivät kiristä sekä joogamatto. Jos sinulla ei ole omaa mattoa, voit lainata sellaisen meiltä.

Mikäli et pääse introtunnille, voit ensikertalaisena myös osallistua mille tahansa muista tunneistamme.

Kahden viikon joogatuntien jälkeen suosittelemme osallistumaan Intron jatko -tuokioon. Tässä puolen tunnin mittaisessa maksuttomassa juttelutuokiossa voit kysellä meiltä joogaan ja harjoitukseen liittyvistä asioista. Kerromme myös monien asanoiden vaikutukset ja hyödyn. Intron jatko -tuokio on tarkoitettu kaikille, jotka ovat jossain vaiheessa käyneet Shaktan introtunnilla.

Tuntiohjeistus

Miten hyödyn joogasta?

Shaktajooga tekee sinusta kokonaisen. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus ratkaisee ongelmansa kuin itsestään. Monet asiakkaamme ovat kertoneet suoritusvapaan joogan avulla saavuttaneensa monia hyötyjä varsin nopeasti. Kun on tehnyt joogatunnilla vähemmän, itseasiassa on saanut paljon enemmän!
Traditionaalinen jooga on osa maailman vanhinta ja laajinta filosofista perinnettä. Järjestämme kursseja, retriittejä ja luentoja, joissa voit halutessasi laajentaa ymmärrystäsi ja tutustua tarkemmin, miten joogan avulla näet itsesi ja ympäröivän maailman.

Mitä otan mukaan joogatunnille?

Ota mukaan mukavat vaatteet, jotka eivät kiristä. Joogatuntimme eivät ole hikijumppaa, joten kannattaa tuoda myös pitkähihainen paita mukanasi. Jalkineita et tarvitse. Oma joogamatto on suositeltavaa ja se on hygieenisin vaihtoehto, mutta jos sinulla ei ole mattoa, voit lainata tai hankkia sellaisen meiltä.

Pitääkö tunneille ilmoittautua?

Tutustu tuntivalikoimaamme ajanvarausohjelmamme kautta. Löydät sieltä myös tuntikuvaukset. Luo tunnukset, ilmoittaudu ja saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Suosittelemme, että varaat tunnin viimeistään 2 tuntia ennen joogatunnin alkua. Jos tunnille määritelty minimiosallistujamäärä ei täyty, ohjelma ilmoittaa sähköpostilla 2 tuntia (aamutunneille edellisenä iltana) ennen tunnin alkamista sen peruuntumisesta. 

Jos perut ilmoittautumisesi, tee se viimeistään 2 tuntia ennen joogatunnin alkamista. Linkki peruuttamiseen löytyy saamastasi sähköpostivahvistuksesta. Voit myös perua tunnin suoraan ajanvarausjärjestelmän tilisi kautta. Jos sinun täytyy perua varauksesi poikkeuksellisesti alle 2h varoitusajalla, lähetä meille tekstiviesti numeroon 050 471 5580. Peruuttamattomasta joogatunnista perimme 5 € sakkomaksun tai leimakortista yhden leiman.

Milloin saavun paikalle?

Tule tunnille hyvissä ajoin, avaamme koulun ovet puoli tuntia ennen tunnin alkua. Ovet suljetaan 5 minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Mitä muuta on syytä pitää mielessä ennen joogatuntia?

On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ja suihkua noin kaksi tuntia ennen joogaa. Tämä ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron. Pyydämme välttämään voimakkaita hajusteita joogatunneilla.
Anna myös itsellesi vapaus ottaa oma tilasi koko joogatunnin ajaksi, ikään kuin olisit lomalla. Sulje puhelin hyvissä ajoin ja päästä irti kaikista päivän asioista.

Sopiiko jooga raskaana oleville?

Kyllä, jooga sopii lähtökohtaisesti myös raskaana oleville. Jotkut asanat on syytä jättää väliin erityisesti raskausajan ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Kysy lisää ohjaajiltamme. Lääkärisi sanoo kaikissa raskauteen liittyvissä asioissa viimeisen sanan.

Sopiiko jooga lapsille?

Shaktajooga sopii lähtökohtaisesti myös lapsille. Pranayama-harjoitukset eivät sovi tehtäväksi lasten kanssa. Kysy lisää ohjaajiltamme.

Minulla on uskonnollinen vakaumus. Voinko tulla joogatunneille?

Jooga ei ole uskonto. Toivotamme tervetulleeksi ihmiset kaikista mahdollisista taustoista. Joogaamiseen ei ole sen suurempaa estettä kuin polkupyörällä ajamiseen.

Miten jatkan harjoitusta introjakson jälkeen?

Saat introjaksolla leimakortin, johon voit kerätä kuusi leimaa. Mikäli käyt kahden viikon aikana kuusi kertaa joogatunnilla, saat 20€ alennuksen normaalihintaisesta 20 tai 50 leiman sarjakortista tai Rajaton -kuukausikortista. Voit lunastaa tarjouksen ostamalla kortin kuukauden sisällä introjakson päättymisestä.