Miten aloitan?

Introtuokio on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Se vie sinut sisään autenttiseen joogasysteemiin eikä vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta. Introtunti on todellinen syväsukellus Shaktajoogan maailmaan, kerromme ymmärrettävästi mitä terveydellisiä vaikutuksia traditionaalisella joogalla on kehoon ja mieleen. Tämän jälkeen teemme tunnin mittaisen joogaharjoituksen. 

Hyödynnä ensikertalaisen tutustumisjakso: Kolme viikkoa joogaa rajattomasti vain 39€.
Suosittelemme aloittamaan jakson introtuokiosta, jos mahdollista, mutta jakson aikana tulisi osallistua introtuokioon. Introjakson voit lunastaa verkkokaupastamme tai maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaeduilla. Tarjouksen voi käyttää yhden kerran. 
Saat introjakson yhteydessä leimakortin. Kun leimat ovat täynnä, eli käyt 5 kertaa tunneillamme kolmen viikon aikana, saat 10 euron alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta kortista.

Miten aloitan?
Varaa tunti 
ajanvarauskalenteristamme ja saat sähköpostilla vahvistuksen. Ilmoittaudu tunnille hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi. Saavu paikalle mielellään 10 minuuttia ennen, jotta ehdit rauhoittua ja vaihtaa vaatteet. Voit kysyä ennen tuntia ohjaajalta mahdollisesti mieltäsi askarruttavista asioista. Ota mukaasi rennot ja lämpimät vaatteet, jotka eivät kiristä sekä joogamatto. Jos sinulla ei ole omaa mattoa, voit lainata sellaisen meiltä.

Tuntiohjeistus

Miten hyödyn joogasta?

Shaktajooga tekee sinusta kokonaisen. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus ratkaisee ongelmansa kuin itsestään. Monet asiakkaamme ovat kertoneet suoritusvapaan joogan avulla saavuttaneensa monia hyötyjä varsin nopeasti. Kun on tehnyt joogatunnilla vähemmän, itseasiassa on saanut paljon enemmän!
Traditionaalinen jooga on osa maailman vanhinta ja laajinta filosofista perinnettä. Järjestämme kursseja, retriittejä ja luentoja, joissa voit halutessasi laajentaa ymmärrystäsi esimerkiksi siitä, miten näet itsesi ja ympäröivän maailman.

Mitä otan mukaan joogatunnille?

Ota mukaan mukavat vaatteet, jotka eivät kiristä. Joogatuntimme eivät ole hikijumppaa, joten kannattaa tuoda myös pitkähihainen paita mukanasi. Jalkineita et tarvitse. Oma joogamatto on suositeltavaa ja se on hygieenisin vaihtoehto, mutta jos sinulla ei ole mattoa, voit lainata tai hankkia sellaisen meiltä.

Pitääkö tunneille ilmoittautua?

Tutustu tuntivalikoimaamme ajanvarausohjelmamme kautta. Löydät sieltä myös tuntikuvaukset. Luo tunnukset, ilmoittaudu ja saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Suosittelemme, että varaat tunnin viimeistään 3 tuntia ennen joogatunnin alkua. Jos tunnille määritelty minimiosallistujamäärä ei täyty, ohjelma ilmoittaa sähköpostilla 2 tuntia (ennen klo 10 alkaville aamutunneille edellisenä iltana) ennen tunnin alkamista sen peruuntumisesta. 

Jos perut ilmoittautumisesi, tee se viimeistään 3 tuntia ennen joogatunnin alkamista. Linkki peruuttamiseen löytyy saamastasi sähköpostivahvistuksesta. Voit myös perua tunnin suoraan ajanvarausjärjestelmän tilisi kautta. Peruuttamattomista varauksista perimme hyvityksen, jonka voit maksaa sähköpostilla saamasi maksulinkin kautta.

Milloin saavun paikalle?

Tule tunnille hyvissä ajoin, avaamme koulun ovet hyvissä ajoin (20 minuuttia) ennen tunnin alkua. Ovet suljetaan 5 minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Mitä muuta on syytä pitää mielessä ennen joogatuntia?

On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ja suihkua noin kaksi tuntia ennen joogaa. Tämä ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron. Pyydämme välttämään voimakkaita hajusteita joogatunneilla.
Anna myös itsellesi vapaus ottaa oma tilasi koko joogatunnin ajaksi, ikään kuin olisit lomalla. Sulje puhelin hyvissä ajoin ja päästä irti kaikista päivän asioista.

Sopiiko jooga raskaana oleville?

Kyllä, jooga sopii lähtökohtaisesti myös raskaana oleville. Jotkut asanat on syytä jättää väliin erityisesti raskausajan ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Kysy lisää ohjaajiltamme. Lääkärisi sanoo kaikissa raskauteen liittyvissä asioissa viimeisen sanan.

Sopiiko jooga lapsille?

Shaktajooga sopii lähtökohtaisesti myös lapsille. Pranayama-harjoitukset eivät sovi tehtäväksi lasten kanssa. Kysy lisää ohjaajiltamme.

Minulla on uskonnollinen vakaumus. Voinko tulla joogatunneille?

Jooga ei ole uskonto. Toivotamme tervetulleeksi ihmiset kaikista mahdollisista taustoista. Joogaamiseen ei ole sen suurempaa estettä kuin polkupyörällä ajamiseen.

Miten jatkan harjoitusta introjakson jälkeen?

Voit jatkaa harjoitusta itsellesi sopivalla tavalla. Ohjaajamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan kortin.
Saat introjaksolle leimakortin, jonka täyttyessä voit lunastaa 10€ alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta kortista, jonka hankit.