Shaktajoogan peruskurssi 21.8.

Keskiviikkona 21.8. klo 17.00-20.00

Shakta Joogakoulu Turku | Sofiankatu 3, 20100 Turku

Sinä olet ok!

Joogaharjoitus rakennetaan aina nautinnon varaan. Vain tällä tavalla päästämme irti itsekurista, joka johtaa vertailuun muita ja ennen kaikkea itseämme kohtaan. Suoritusvapaan harjoituksen avulla muutat hiljalleen tapaasi ajatella itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta.

Stressi

Stressiä on hyvä olla pieninä määrinä, mutta nykyään olemme täynnä stressihormonia koko ajan. Tästä kertovat monet tutkimukset. Esimerkiksi krooninen sairaus ja uniongelmat ovat usein vaivoja, jotka syntyvät stressin aiheuttamasta kehon keskusteluyhteyden katkeamisesta. Joogan avulla herätämme uudelleen tämän yhteyden ja palautuminen alkaa tapahtua kuin itsestään.

Hengitys

Joogassa ei tarvitse olla erityisiä hengitystekniikoita, vaan hengitys tapahtuu automaattisesti oikein, kun annamme tiedostamattomalle mielen osallemme oikeat työkalut. Kurssilla puhumme mm. Miksi hengitämme rintakehällä? Mitä ovat kylkivälilihakset ja mitä terveyshyötyjä niiden aktivoinnista on?

Kurssin syväsukellus sopii kaikille hyvinvoinnista ja onnellisuudesta kiinnostuneille.

Et tarvitse aiempaa kokemusta Shaktajoogasta. Ota mukaan muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet sekä joogamatto (halutessasi voit lainata maton meiltä).

Kurssin ohjaa Turun Shaktan opettaja Kaisa.

Ajankohta: Keskiviikkona 21.8. klo 17.00-20.00

Hinta: 45€
(työttömät, eläkeläiset, opiskelijat, vanhempainvapaat 40€)

Varaa paikkasi ajanvarausohjelman kautta tai suoraan verkkokaupasta!