Asanaharjoituksen merkitys – intensiivikurssi 23.4.

Tiistaina 23.4. klo 17-20.30

Shakta Joogakoulu Turku | Sofiankatu 3, 20100 Turku

Oletko sinä kone tai biologinen robotti?

Olemme nykykulttuurissa siirtyneet ajattelemaan, että ihminen on kuin kone. Jopa puhekielemme mallintaa nykyään tätä ajatusta, kun puhumme “akkujen lataamisesta” tai “kehon huoltamisesta”. Mutta miten tämä maailmankuva vaikuttaa mielenterveyteemme ja miten asanaharjoituksella voit muuttaa tapaasi ajatella itsestäsi?

Miksi pidämme suuressa arvossa joogan muinaisia työkaluja?

Traditionaalisen harjoituksen tärkein tehtävä on säädellä kehon virtauksia, avata tukoksia ja vaikuttaa tahdosta riippumattomaan hermostoomme. Tämän ovat ymmärtäneet joogit jo vuosituhansien ajan. Kun systeemisi virtaa vapaasti, olet kokonainen ja voit elää harmonisessa tasapainossa kaiken kanssa.

Ymmärtää jotain on olla se!

Asanaharjoituksen merkitys -intensiivikurssilla opit, miten asanoiden kuuluisi vaikuttaa olemukseesi, jotta tulokset eivät jäisi vain pinnalliseksi kehon huolloksi vaan itseasiassa niiden avulla voit muuttaa koko maailmankuvasi!

Intensiivikurssilla perehdymme Shaktajoogan ytimessä olevaan harjoitukseen. Kurssin syväsukellus sopii kaikille hyvinvoinnista ja onnellisuudesta kiinnostuneille.

Ota mukaan muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet sekä joogamatto (halutessasi voit myös lainata joogamaton meiltä). Illan aikana tehdään perusteellinen asanaklinikka.

Kurssin ohjaa Turun Shaktan opettaja Kaisa.

Ajankohta: Tiistaina 23.4.2024 klo 17-20.30

Hinta: 49€ Varaa paikkasi kaupastamme.

Voit maksaa kurssin myös koulullamme käteisellä, kortilla, liikuntaeduilla tai tuntikortillasi (8 leimaa).

Jos kuulut alennusryhmään (opiskelija, työtön, eläkeläinen, vanhempainvapaa) kurssin hinta 40€.